COSR a stabilit cine va purta drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Pop
Simona Pop

Comitetul Olimpic Sportiv Român a comunicat numele sportivului care va purta drapelul ţării la ceremonia de închidere a JO, care va fi în această noapte, de la ora 02.00.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman a stabilit ca spadasina Simona Pop, componentă a echipei de spada care a cucerit titlul olimpic la Rio 2016, să poarte drapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice. Aşa cum s-a întâmplat la fiecare edţtie a Jocurilor Olimpice, pentru a fi portdrapel au fost nominalizaţi sportivii care au obţinut cele mai bune performante de-a lungul competitiei.

În varsta de 27 de ani, Simona Pop este de cativa ani una dintre componentele de baza ale echipei de spada. Ea are in palmares doua titluri europene cu echipa, in 2014 la Strasbourg si in 2015 la Montreux, plus inca doua medalii continentale, argint cu echipa in 2013 la Zagreb si bronz la individual in 2015 la Montreaux, la care se adauga doua medalii mondiale, argint in 2015 la Moscova si bronz in 2013 la Budapesta.

Ceremonia de inchidere va avea loc duminica noaptea spre luni dimineata, la ora 02:00, pe stadionul Maracana. Evenimentul se anunta unul spectaculos, organizatorii anuntand o petrecere de neuitat, inspirata de carnavalul Brazilian cu dans si muzica. Invitatul de seama al organizatorilor este starul norvegian Kygo, producator, compozitor si DJ .

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite