Coşmarul Chelsea revine pentru Mutu: londonezii nu renunţă la banii pierduţi din cauza românului şi vor să-l ruineze pe „Briliant“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

După o perioadă în care disputa Chelsea – Mutu fusese uitată, acum scandalul a revenit în actualitate. Clubul patronat de Abramovici tocmai a deschis un nou proces legat de acest caz.

Adrian Mutu a sperat, probabil, că, odată cu trecerea anilor, Chelsea îl va ierta şi va renunţa la daunele cerute. În 2004, londonezii, din dorinţa de a nu-şi asocia imaginea cu un consumator de cocaină, l-au concediat pe Mutu. Apoi, l-au dat în judecată, cerând recuperarea sumei de 14,5 milioane de lire sterline, adică exact cât au cheltuit pentru achiziţionarea românului. 

Tribunalul de Arbitraj de Sportiv (TAS) le-a dat dreptate englezilor, însă, până acum, aceştia n-au văzut niciun ban din partea lui Mutu, care a găsit, cu ajutorul avocaţilor săi, tot felul de soluţii pentru a amâna momentul plăţii.

Acum însă, Chelsea a lansat un nou proces în acest caz.

Ce s-a întâmplat?

După ce a fost concediat de Chelsea, Mutu a fost suspendat şapte luni. Când i-a expirat suspendarea, „Briliantul“ a ajuns la Juventus, via Livorno.

Acum, Chelsea a dat în judecată ambele cluburi, acuzând faptul că ele n-au plătit niciun ban pentru achiziţionarea românului. Jucătorul a ajuns, gratis, la Juventus, care, l-a vândut la Fiorentina, pentru 6 milioane de lire sterline.

„Vom folosi toate căile legale pentru a ne recupera pierderile. Nu vom renunţa la această luptă“, a spus un reprezentant al lui Chelsea, după ultimul demers al clubului împotriva lui Mutu, Livorno şi Juventus. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite