Cornel Dinu şi Laurenţiu Reghechampf se vor duela în procese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Dinu FOTO: MEDIAFAX
Cornel Dinu FOTO: MEDIAFAX

„Procurorul” nu poate trece peste jignirile care i-au fost aduse de antrenorul Stelei şi soţia acestuia, cărora le va intenta un proces. La rândul său, "Reghe" va demara o acţiune în instanţă.

Scandalul Reghecampf – Dinu a fost dezbătut în emisiunea lui Grigore Cartianu de la televiziunea „Naşul”, toţi cei implicaţi în dispută fiind invitaţi să-şi exprime poziţia. Primul care a intervenit telefonic fost Cornel Dinu, care a şi-a menţinut afirmaţiile: „Mi s-a părut normal să fac acel gest, am vrut să fac o faptă bună, să-mi salvez un concitadin, care a căzut în ispita banilor. Am vorbit apoi şi cu Reghecampf, mi-a mulţumit, mi-a urat sănătate, pentru că era în genunchi în seara aia, în care a avut problema cu sârbii”, a afirmat Cornel Dinu.
Dinamovistul s-a declarat dezgustat de reacţiile suburbane pe care le-a avut Anamaria Prodan la adresa sa: „Este un diavol cu chip de femeie. Nici ultima canalie de om nu putea să spună aşa ceva, să facă referiri la o amantă a mea, cu soţia pe patul de moarte. Îi voi da în judecată, le voi cere o sumă care va fi îndreptată ulterior către un orfelinat”.
Reghecampf: „Nu am vorbit în viaţa mea cu Dinu”
Laurenţiu Reghecampf continuă să nege orice implicare a sa în povestea cu mafia sârbească a pariurilor şi i-a cerut lui Dinu să-şi retragă cuvintele. „Dacă el iese pe post şi spune că totul a fost o invenţie, atunci voi renunţa la proces. Dacă nu, sunt obligat să merg mai departe, pentru că în joc este imaginea sa, oricum destul de şifonată după acest scandal. Eu nu am vorbit în viaţa mea cu Dinu şi tot ce spune trebuie să probeze”, a spus „Reghe”.
După ce i s-a adus ca argument în favoarea lui Cornel Dinu poziţia lui Iulian Chiriţa, antrenorul Stelei şi-a discreditat naşul din prima cununie: „Ce valoare pot avea cuvintele unui om care a fugit din ţară de cămătari? Eu i-am întreţinut familia, dar nu mai vorbesc cu el de cinci ani, pentru că mi-a cerut bani să nu divluge nişte informaţii despre soţia mea”.
Chiriţă: „Voi spune adevărul la tribunal”
În fine, Iulian Chiriţă a confirmat încă o dată dezvăluirile lui Cornel Dinu, precizând că e gata să depună mărturie în cazul unui proces. Apoi, i-a răspuns lui Reghecampf: „Eu nu am plecat din ţară din cauza cămătarilor, ci de ruşine pentru că afacerile mi-au dat faliment. Sunt muncitor de şase ani în Spania, nu am nevoie de mediatizare. Cu Reghecampf n-am mai vorbit de 6-7 ani, iar cu soţia sa nici atât. Până acum, când m-a sunat şi dintr-odată eram <Naşul> şi îmi povestea ea ce sfânta e lăgătura dintre naş şi fin”, a afirmat fostul căpitan al Rapidului, fotbalist care a făcut parte din lotul României la Mondialul din 1994.

Boanchiş, în război cu Meme Stoica
Invitat în studio, jurnalistul şi scriitorul Răzvan Ioan Boanchiş a afirmat că va porni un „război personal” cu Mihai Stoica. „Rolul lui la Oţelul era de animatoare, întreţinea ziariştii şi arbitrii. Această scrumbie de Galaţi era menajera lui Marius Stan. Mie îmi pare rău că nu mi-a umplut protbagajul de peşte, pentru că acum aveam ce să spun împotriva lui”, a spus Boanchiş.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite