AUDIO Anamaria Prodan umblă cu metode "securiste": a înregistrat o convorbire cu Iulian Chiriţă pentru a dovedi nevinovăţia soţului, dar a eşuat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Scandalul provocat de dezvăluirile lui Cornel Dinu a trecut la un alt nivel. Anamaria Prodan a prezentat presei o înregistrare a unei convorbiri telefonice cu Iulian Chiriţă.

Povestea e deja ştiută: Iulian Chiriţă a intervenit pe lângă Cornel Dinu pentru a-i salva pielea lui Laurenţiu Reghecampf. Conform Procurorului, Reghe a luat bani de la mafia pariurilor din Serbia pentru ca Energie Cottbus să ia bătaie la trei goluri de la Bayern Munchen, meci din urmă cu 12 ani, dar rezultatul promis nu s-a realizat. Reghecampf a avut nevoie de o păsuire pentru a returna banii, iar Cornel Dinu a intervenit pe lângă sârbi pentru a "nu-l lua pe sus" pe Laurenţiu.

Pentru a dovedi nevinovăţia soţului său, Anamaria Prodan s-a lăudat la toată presa că are o înregistrare telefonică în care Iulian Chiriţă neagă această poveste. Pe lângă metodele securiste folosite, înregistrarea s-a dovedit a nu avea nicio valoare, mai ales că anumite pasaje au fost scoase.

Cu o voce mieroasă, Anamaria Prodan încearcă să smulgă o mărturisire de la Chiriţă, care însă nu neagă afirmaţiile lui Cornel Dinu, şi spune doar că nu vrea să fie implicat. "La un moment dat, chiar am întrebat-o dacă mai ascultă cineva telefonul, pentru că mi-am dat seama ce face. Eu n-am vorbit cu ea în viaţa mea şi în a doua convorbire mi-a spus < Naşule> de 10 ori într-un minut. E o femeie periculoasă. Apoi, mi-a dat şi Reghecampf un mesaj, că n-a avut curaj să mă sune. Mi-a spus că o să am tot felul de necazuri, dar după ce l-am întrebat dacă e o ameninţare a dat înapoi. Eu ce am avut de spus, am spus. Am avut două variante: să spun adevărul şi să confirm afirmaţiile lui Cornel Dinu sau să nu spun adevărul", a spus Chiriţă la Sport.ro.

ASCULTĂ AICI CONVORBIREA DINTRE ANAMARIA PRODAN ŞI IULIAN CHIRIŢĂ.

Anamaria: Alo, Chiru?
Chiriţă: Da!

Anamaria: Te pup, Chirule. Anamaria prodan te deranjează.

Chiriţă: Da!
 

Anamaria: Am vorbit acum cu domnul Ioaniţoaia să-mi dea numărul tău de telefon. Doream să vorbim puţin despre ce s-a întâmplat cu Dinu, Boanchiş că le-ai zis tu că Reghecampf a trântit meciul, că Miriuţă a trântit meciul că Piplica a trântit meciul. Deci fac un circ la televizor de nu-ţi vine să crezi.
Chiriţă: Mai bine că nu sunt acolo!

Anamaria: Dar îţi vine să crezi că face Cornel Dinu aşa ceva, un om căruia nu i-am făcut niciodată nimic.
Chiriţă: Eu am citit când ai intrat tu în dialog cu Dinu şi am ştiut că aşa o să iasă.

Anamaria: Dar, de ce? El m-a atacat pe mine şi pe Laur pentru că noi aveam o dispută cu Iordănescu. Adică, el s-a băgat în seamă, că nah, dacă n-are altceva de făcut. Dar acum să îl pună şi pe Boanchiş să spună că legăturile astea naş-fin nu sunt pe viaţă. Eu am zis că nu cred niciodată că Chiriţă a zis aşa ceva.
Chirţă: Eu nu am nicio treabă cu chestia asta. Eu am vorbit cu Ioaniţoaia despre nimic altceva. Eu am vorbit despre cămătari şi m***** lor, atât am vorbit cu el. Pe tine te mai aude cineva?

Anamaria: Nu! Sunt acasă. Nici eu nu am crezut că de-aia i-am zis lui Ioaniţoaia.
Chiriţă: Eu la ziar am vorbit doar aia ce am avut de vorbit. Până atunci, eu dacă ar fi cineva să-mi dea nişte milioane atunci îmi depun memoriile, până atunci stau cuminte.

Anamaria: Auzi, Chirule. Dacă te sună redactorul-şef de la ProSport...
Chiriţă: Eu nu am să mă bag în niciun c**** de-asta să fac destăinuiri. Dacă mă apuc eu să-mi depun memoriile o să pun toată ţara pe foc. Eu nu mă apuc să mă terfelesc ca să fac tiraj lu' ProSport sau lu' Gazeta Sporturilor. Pe mine nu are la ce să mă bage pentru că eu nu am povestit şi n-am vorbit cu nimeni. Nu mă interesează chestiile astea care apar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite