Cornel Dinu rămâne insensibil faţă de calificarea României la baraj: „Echipa naţională cu Victor Piţurcă pe bancă nu va pune niciodată probleme“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul delegat al lui Dinamo este dezamăgit de jocul echipei naţionale cu Piţurcă la cârmă şi critică alegerile selecţionerului pentru meciul cu Estonia, partidă care a adus totuşi calificarea României la barajul pentru Cupa Mondială.

Cornel Dinu a fost aspru cu câţiva jucători ai naţionalei care au jucat în partida cu Estonia. Oficialul dinamovist nu l-a uitat nici pe selecţioner, reconfirmându-şi părerea că acesta este un antrenor modest. 

"Tănase de exemplu iese din relief doar prin tatuaje. Ori eu nu agreez acest lucru. La fel nu înţeleg de ce a fost introdus Bucur, care nu a jucat niciodată în echipă cu Măţel. Am întâlnit o echipă extrem de modestă. Ţin să îmi păstrez părerea că echipa naţională cu Victor Piţurcă pe bancă nu va pune niciodată probleme", a fost mesajul critic al lui Dinu faţă de echipa naţională, rostit la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite