Conflict intern la Steaua: Gâlcă nu l-a luat la Kiev pe secundul său, Nicolae Dică! „E bătaie de joc ce se întâmplă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secundul favorit al lui Constantin Gâlcă (centru) e Laurenţiu Roşu (dreapta)
Secundul favorit al lui Constantin Gâlcă (centru) e Laurenţiu Roşu (dreapta)

Nicolae Dică e omul care a marcat două goluri în meciul din 2006, câştigat de Steaua pe terenul lui Dinamo Kiev cu 4-1. Secundul lui Gâlcă la Steaua n-a prins loc în avionul de Ucraina.

Jurnaliştii ucraineni erau nerăbdători să-l revadă pe Nicolae Dică, omul care marcase o "dublă" în istoricul succes din 2006, din grupele Ligii Campionilor. Doar că antrenorul principal al Stelei, Constantin Gâlcă, a avut alte planuri cu secundul său: "Tu rămâi acasă să te ocupi de jucătorii accidentaţi", i-a transmis lui Dică.

Secundul a înghiţit cu noduri decizia de a nu face deplasarea la Kiev. Fostul său coechipier, Sorin Paraschiv, a povestit la DolceSport: "Am vorbit cu Dică şi era şi el mirat că nu a fost luat în avion. Decizia e mai mult decât surprinzătoare. Din ce ştiu eu, de jucătorii acidentaţi se ocupă cei din stafful medical, nu antrenorul secund".

"Mi se pare o lipsă de profesionalism şi o bătaie de joc ce se întâmplă la Steaua", a spus şi Iulian Miu.

Conform Gazetei Sporturilor, Constantin Gâlcă nu l-a dorit de la început pe Dică în stafful său, însă fostul decar al echipei din Ghencea a fost impus la club de Mihai Stoica. Din acest motiv, Gâlcă vede în Dică "omul lui Meme", în condiţiile în care el şi-ar dori un manager nou la club, în persoana lui Daniel Prodan, cel puţin în perioada în care Stoica e la închisoare. .    

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite