CONFERINŢĂ Gino Iorgulescu a analizat ultimele evenimente din Liga I şi derbiul Steaua - Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gino Iorgulescu a susţinut miercuri o conferinţă de presă, în care a comentat cele mai recente evenimente din fotbalul românesc.

...despre LPF: „Am ajuns la un nivel înalt pentru perioada în care trăim şi încercăm să schimbăm imaginea prin site-ul pe care-l lansăm astăzi. LPF va avea o abordare mai îndrăzneaţă şi mai modernă în ceea ce priveşte imaginea ei. Sper să oferim cât mai multe informaţii. Mă bucur că sunt martor al acestui eveniment. Trebuie să înţelegem că această instituţie nu aparţine nici lui Mitică Dragomir, nici mie, este Liga fotbalului, a cluburilor şi a jucătorilor“.

...despre debutul Ligii I în 2014: „Nu se joacă spectaculos în aceste prime etape, dar sper să se îmbunătăţească în viitor calitatea jocului. Pentru mine toţi sunt egali, nu pot să-mi dau cu părerea despre jucători, Am mai văzut acuze de blaturi, nu au acoperire concretă. Nu are nimeni ceva palpabil, ca să putem interveni“.

...despre meciul de pe 1 martie: „Steaua - Dinamo este un derbi de tradiţie. Nu contează valoarea celor două echipe. Contează fanii, terenul, forma de moment, arbitrajele. Pentru toată lumea era mai bine dacă se juca pe Arena Naţională, dar echipa naţională are prioritate. Gazonul de acolo nu prea ţine două meciuri consecutive în trei zile“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Schimbări la LPF: reprogramarea meciurilor, modificări în organigrama conducerii şi o nouă competiţie de fotbal  

Gino Iorgulescu e sceptic în privinţa şanselor României de calificare la EURO. Şeful LPF vrea capul selecţionerului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite