Comisia de Apel a UEFA a pus piciorul în prag în cazul Universităţii Craiova. Ultima decizia privind suspendarea stadionului este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că solicitarea sa de suspendare a executării sancţiunii de a disputa fără spectatori trei partide din cupele europene a fost respinsă de Comisia de Apel a UEFA.

“Din păcate, decizia de suspendare a executării sancţiunii de a juca fără spectatori următoarele 3 meciuri europene a fost respinsă de către Comisia de Apel a UEFA. Ca urmare, toţi cei care şi-au achiziţionat pachete de bilete cu AEK Atena şi Sepsi OSK vor primi banii înapoi integral şi, în plus, vor avea biletul gratuit la meciul cu Sepsi. Returnarea banilor se poate face oricând în următoarele 30 de zile la magazinele oficiale ale Ştiinţei, precum şi la casele de bilete în cadrul programului zilnic. Cei care au achiziţionat bilete doar la meciul cu AEK Atena vor primi, de asemenea, banii înapoi”, este anunţul clubului oltean.

Marţi, UEFA a anunţat suspendarea terenul Craiovei pentru trei meciuri europene, însă doar două partide se vor şi disputa, efectiv, cu porţile închise. A treia se va juca fără spectatori, doar în cazul în care fanii craioveni vor provoca noi incidente în următorii doi ani. În plus, CSU Craiova a fost amendată cu 60.000 de euro.

Drept urmare, după meciul de joi cu AEK Atena, Craiova va mai disputa doar un joc cu porţile închise. Acesta poate fi turul cu Sparta Praga (Cehia) sau cu Trabzonspor (Turcia) din play-off-ul Ligii Europa, în cazul în care oltenii vor elimina AEK Atena.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite