Colegul nostru Emilian Isăilă a terminat cu bine maratonul de la Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezent la Praga pentru al şaselea maraton din cariera sa, Emilian Isailă, prim redactor-şef adjunct al cotidianulul „Adevărul", a reuşit să încheie cei 42,195 de kilometri în 3 ore, 49 de minute şi 44 de secunde.

„A fost un maraton extrem de dificil. Majoritatea distanţei s-a alergat pe piatră cubică şi asta i-a pus la grea încercare pe concurenţi. Uneori, distanţa dintre pietre era destul de mare şi trebuia să fii foarte atent pe unde calci", ne-a spus colegul nostru. După un parcurs bun în prima parte a cursei, Emi a suferit o uşoară accidentare la genunchi, la kilometrul 32, şi a fost nevoit să încetinească ritmul pe final.

Nu și-a depășit recordul

„Obiectivul meu era să alerg cam în 3 ore şi 30 de minute, ceea ce ar fi reprezentat un record personal, dar nu am reuşit din cauza condiţiilor şi a problemelor la genunchi", a mai spus colegul nostru care şi-a făcut o obişnuinţă din a participa, într-un an, la cel puţin două competiţii tip maraton. „Concursul a fost excelent organizat, manager tehnic fiind italianul Paolo Ottone, cel care se ocupă şi de Maratonul de la Bucureşti, iar traseul a fost superb, cu mai multe treceri peste Vltava", a încheiat Isailă.

Timpul obţinut în Cehia de Emi este al treilea din carieră, cel mai bun rezultat fiind înregistrat la Viena, anul trecut, 3 ore şi 44 de minute. el a ocupat locul 295 din 634 de concurenţi la categoria 40 de ani şi locul 1.847 din 4.848 la general.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite