CM 2014. VIDEO Nigeria învinge Bosnia-Herţegovina, scor 1-0, după un meci în care reprezentativei din Europa i-a fost anulat un gol perfect valabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentativa Bosniei-Herţegovina a fost eliminată de la Cupa Mondială, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Cuiaba, cu scorul de 1-0, de echipa similară a Nigeriei, în etapa a doua a grupei F a competiţiei.

Singurul gol al meciului a fost înscris de Odemwingie, în minutul 29. Un moment important al acestei partide a avut loc în minutul 21 când Dzeko a marcat, însă golul nu a fost validat. Motivul invocat de brigada de arbitrii a fost ofsaid-ul în care se afla jucătorul lui manchester City, cu toate că reluările au demonstrat că bosniacul a fost în poziţie regulamentară.

Europenii au încercat să găsească egalarea, aceştia reuşind să-şi creeze ocazii de marca, însă spaţiul porţii a fost găsit rar. Selecţionata Bosniei-Herţegovina a avut şi ghinion după ce în prelungirile partidei, şutul lui Dzeko a fost deviat în bară de portarul Nigeriei.

Peter Odemwingie a fost desemnat jucătorul meciului. Nigerianul a jucat 90 de minute, a marcat unicul gol al meciului şi a reuşit 52 de pase.

Vezi rezumatul confruntării dintre cele două selecţionate aici.

În celălalt meci al grupei, Argentina a trecut cu emiţii, scor 1-0, de selecţionata Iranului, după un gol marcat de Messi în prelungirile partidei.  

După primele două etape ale Cupei Mondiale, Bosnia nu a reuşit niciun punct. Grupa este condusă de Argentina, şase puncte, reprezentativă calificată în optimi, urmată de Nigeria cu patru puncte, iar pe locul trei se află Iranul cu punct obţinut.

Echipele de start:

Nigeria: Vincent Enyeama - Efe Ambrose, Joseph Yobo (căpitan), Juwon Oshaniwa, Kenneth Omeruo - Ogenyi Onazi, John Obi Mikel -  Ahmed Musa, Peter Odemwingie, Michael Babatunde - Emmanuel Emenike.

Antrenor: Stephen Keshi.

Bosnia: Asmir Begovic - Mensur Mujdza, Toni Sunjic, Emir Spahic (căpitan), Haris Medunjanin - Miralem Pjanic, Muhamed Besic -  Izet Hajrovic, Zvjezdan Misimovic, 16. Senad Lulic - Edin Dzeko.

Antrenor: Safet Susic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite