CM 2014. Argentinienii, impresionaţi de forţa fizică a Bosniei: „Sunt foarte puternici“. Record negativ bifat de europeni la acest meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediagax
FOTO Mediagax

Chiar dacă a pierdut în faţa Argentinei, în primul ei meci din istorie la Campionatul Mondial, Bosnia a fost o nucă tare pe care sud-americanii au reuşit s-o "spargă" cu greu. La finalul confruntării, argentinenii i-au lăudat pe bosniaci pentru cum au jucat în acest meci.

Argentina a bătut greu Bosnia, scor 2-1, graţie unei reuşite a lui Messi şi a unui autogol, marcat de Kolasinaci, chiar în minutul 3 al partidei. Acesta a fost, de altfel, cel mai rapid autogol marcat vreodată în istoria Campionatului Mondial.

Evoluţia ezitantă a sud-americanilor l-a nemulţumit pe antrenorul Alejandro Sabella, care s-a bucurat totuşi că naţionala sa a trecut cu bine de primul meci de la turneul final. "Mă bucur pentru rezultat. Despre prestaţie, sînt şi nu sînt mulţumit. Partea pozitivă e că am trecut cu bine peste primul meci, care e mereu încărcat cu tensiune. Partea proastă e jocul nostru, trebuie să mai lucrăm la asta. Schimbările făcute la pauză au îmbunătăţit prestaţia noastră şi l-au ajutat pe Messi, care a evoluat mult mai bine în partea secundă. Cred că Argentina a jucat cam de nota 6", a punctat Sabella la finalul meciului 

Deşi a recunoscut că echipa sa nu a fost la cel mai înalt nivel contra Bosniei, Messi a concluzionat că debutul cu dreptul la turneul final este mai important decât jocul propriu-zis al "pumelor": "Era important să începem cu dreptul. Bosnia e o echipă foarte bună. Noi trebuie să mai lucrăm la anumite lucruri, dar important e că am obţinut cele trei puncte. Continuăm să luptăm pentru visul nostru", a spus decarul argentinian.

"Important era să începem cu o victorie, meciul a fost dificil. Ştiam că va fi un meci greu, Bosnia e foarte puternică fizic. Am jucat cam de nota 6-7, dar putem mult mai mult. Ne-am făcut singuri meciul greu mai ales în prima repriză. Noroc că am marcat", a spus şi Gonzalo Higuain.

Citeşte toate ştirile de pe adevarul.ro despre CM 2014

Câştigă o tabletă şi multe alte premii participând la un concurs cu întrebări despre Campionatul Mondial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite