Clotilde Armand a dispus dărâmarea gardului la hotelul lui Dumitru Dragomir. Buldozerele și-au început treaba VIDEO

0
Publicat:

Primarul Sectorului 1 a semnat dispoziția prin gardul hotelului ”Crystal Palace”, construit acum 20 de ani, va fi demolat pentru că ocupă domeniul public.

Hotelul Crystal Palace, al familiei Dragomir FOTO: Facebook/Crystal Palace
Hotelul Crystal Palace, al familiei Dragomir FOTO: Facebook/Crystal Palace

În jurul hotelului Crystal Palace, aparținând fostului președinte al Ligii profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fost construit în urmă cu 20 de ani un gard.

Acesta va fi desființat, după ce Clotilde Armand, primarul sectorului 1, a semnat dispoziția de demolare. Primarul spune că gardul a fost construit pe domeniul public, cu încălcarea legii, astfel că echipele de la Poliția Locală și Administrația Domeniului Public au mers în această dimineață la hotelul lui Dragomir pentru a începe demolarea gardului.

Am pus capăt unui alt caz de luare a domeniului public pe persoană fizică tolerat de fostele administrații locale. În jurul hotelului de patru stele Crystal Palace, din strada Căpitan Alexandru Șerbănescu, a răsărit, de aproape două decenii, un gard din beton și fier care a fost construit ilegal pe domeniul public. Vorbim de o flagrantă încălcare a legii, pentru că întreaga construcție s-a suprapus peste o parte a trotuarului, în unele zone chiar integral. Pietonii erau obligați să meargă pe stradă, printre mașini, iar siguranța le era pusă în pericol.

Am emis o dispoziție de desființare a acestui gard, iar echipele Poliției Locale și ale Administrației Domeniului Public au început astăzi lucrările de demolare. Avem toleranță zero pentru cei care ocupă ilegal domeniul public, indiferent de numele, calitatea sau apartenența politică a celui care încalcă legea în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand pe pagina de Facebook.

Hotelul lui Dumitru Dragomir a fost modernizat în anul 2003, acesta și fiul său, Bogdan, investind 800.000 de euro în imobil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite