Clotilde Armand, sancționată de polițiștii rutieri. Edilul din Sectorul 1 a depășit limita de viteză

0
Publicat:

Primarul Sectorului 1 a fost sancționată, duminică, de către polițiștii rutieri. Clotilde Armand circula cu mașina cu o viteză de 77 km/h pe o stradă unde limita legală de viteză era de 50 km/h, potrivit surselor News.ro.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Capitală FOTO: Inquam Photos
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din Capitală FOTO: Inquam Photos

Clotilde Armand a fost oprită de către polițiștii rutieri pentru depășirea limitei de viteză chiar pe o stradă din Sectorul 1.

Sursa citată arată că edilul a fost sancționată contravențional cu avertisment scris și 3 puncte penalizare.

Ce avere are edilul

Declarațiile de avere ale primarilor din București arată că unii edili au reușit să agonisească mulți bani și să strângă numeroase proprietăți, în timp ce unii duc o viață mai modestă.

Clotilde Armand are o situație financiară bună. Cu un salariu anual de 175.770 de lei, dar și economii de circa 132.000 de lei și 87.000 de euro, primarul de la Sectorul 1 are în fonduri de investiții aproximativ 190.000 de lei, 110.000 de euro și 17.000 de dolari.

În declarația de avere mai figurează două apartamente în București, precum și două case, dar și șase terenuri intravilane, dintre care trei în București. Clotilde Armand mai deține două autoturisme (fabricate în 2005 și 2010), dar și colecții de tablouri de evaluate la 15.000 de euro și bijuterii, și obiecte de aur evaluate la 3.000 de euro. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite