Cum a pierdut Dumitru Dragomir o avere într-o singură zi: „Când am început să alunec, să alunec, nu am mai avut bani să dau la bancă“

0
Publicat:

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a povestit cum s-a încheiat afacerea sa din timpul crizei economice.

Dumitru Dragomir a povestit că înainte de venirea crizei a cumpărat câteva saloane de evenimente, apoi s-a dus în China să ia și decorațiunile.

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

„Am fost în China, singur, am cumpărat candelabru cu diametru de 4 metri, ceva de nedescris. Mochetă, 4000 de furculițe, 4000 de linguri, 4000 de lingurițe, vreo 2500 de mese, 4000 de scaune. Îți dai seama ce am putut să iau...“, a povestit Dragomir pentru Fanatik.

După criza din 2008, nicio nuntă nu a mai mers. „Aveam 160 de oameni angajați, dintre care 30 erau bucătari geniali, pe care trebuia să îi plătești. Un an de zile pierdeam undeva la 60-70 de mii de dolari pe lună”, a mai spus Dragomir. 

Fostul președinte LPF a continuat detaliile: „Când am început să alunec, să alunec, să alunec, să alunec… nu am mai avut bani să dau la bancă. A venit banca și a spus «Vă dăm 60 de zile să vindeți, dacă nu, vindem noi».

Eu dădusem pe afacere 8.500.000 de dolari, bani luați din bancă, 1 leu nu aveam, dar aveam garanții. Hotelul și mai aveam un blocușor. A venit banca și mi le-a vândut într-o săptămână. Mi-a dat mie 7.500.000 de dolari. Eu le luasem cu 8.500.000 de dolari și băgasem 3 milioane în ele. Deci, 4 milioane pierdere.

Ăsta a fost norocul vieții mele. O bancă bună, nu vreau să îi dau numele, m-a executat, dar m-a și ajutat. După aceea, m-am mutat la altă bancă și nu am întârziat o zi vreodată, din 2008 și până acum”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite