Ce pensie are Dumitru Dragomir, fost șef al LPF. „Nu mai am nevoie de niciun ban”

0
Publicat:

La 77 de ani, Dumitru Dragomir are o bătrânețe liniștită, din punct de vedere financiar. Pe lângă faptul că este un prosper om de afaceri, Dragomir a dezvăluit că are o pensie de aproximativ 4.000 de euro pe lună.

Dumitru Dragomir are o pensie de 4.000 de euro FOTO arhivă Adevărul
Dumitru Dragomir are o pensie de 4.000 de euro FOTO arhivă Adevărul

Fostul șef de la LPF a explicat cum a ajuns să aibă această remunerație lunară.

„Bani deoparte nu am, pentru că mi-am asigurat bătrânețea prin pensie. Eu am plătit 6.000 de dolari în fiecare lună la stat pentru pensie. Am aproape 4.000 de euro. Cam 20.000 de lei. Asta adăugată la pensia de la parlament care e tăiată deocamdată, dar începe să curgă, așa am înțeles.

Mi-am asigurat pensia și nu mai am nevoie de niciun ban. Îți mai dau ceva în premieră. Eu am trei societăți făcute în 1989. Cum am ieșit de la arest, pentru că pe mine m-au ținut 7 luni acolo. M-am judecat și m-au achitat, pentru că eu nu aveam nicio vină. După ce am ieșit, am făcut trei firme. Toate de succes. Aia cu presa, construcțiile și hotelul.

Jur că nu am luat un leu din nicio firmă. De 32 de ani. Nici salariu, nici prime, nimic, nimic. Am plătit taxe la stat și am dezvoltat mai departe firmele, să rămână copiiilor și nepoților mei.

Dar eu, Mitică Dragomir, nu am luat un salariu sau o prima sau ceva din firmele astea. Niciodată, niciun leu. Acum vreo 5-6 ani le-am trecut pe numele fiului meu, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite