Claudiu Niculescu a demisionat de la Universitatea Cluj. Ana Maria Prodan atacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Mediafax | Claudiu Niculescu şi-a dat demisia din postul de tehnician al Universităţii Cluj
Mediafax | Claudiu Niculescu şi-a dat demisia din postul de tehnician al Universităţii Cluj

Universitatea Cluj a rămas fără antrenor după ce Claudiu Niculescu a decis să înceteze colaborarea.

În urma rezultatului dezastruos al partidei dintre Pandurii Tg. Jiu şi Universitatea Cluj, încheiată 6 la 2, au ieşit scântei în conducerea clujenilor.

Ana Maria Prodan a fost cea care a început lansarea declaraţiilor, comentând faptul că va fi scandal din cauza umilinţei la care echipa sa a fost supusă.

Claudiu Niculescu nu s-a lăsat mai prejos şi a ironizat-o pe cea care este preşedintele Universităţii Cluj, spunând că nu e normal să critice echipa şi că sunt lucruri care trebuie ţinute departe de ochii presei, cu referire la faptul că Ana Maria Prodan venise să filmeze în vestiar pentru un reality show, cu două ore înainte de primul meci al echipei antrenate de Niculescu.

Deşi lucrurile păreau a se fi calmat, Claudiu Niculescu şi-a dat astăzi demisia. Mai mult decât atât, liderul galeriei U. Cluj a declarat că în meciul de la finalul campionatului trecut, şepcile roşii nu şi-au apărat corect şansele în faţa celor de la CFR: „Claudiu Niculescu ne-a zis că mai mulţi jucători au trântit acel joc. A zis că aşa a simţit el şi a dat câteva nume: Adrian Cristea, Bornescu şi alţii, a fost declaraţia acestuia„.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite