Claudiu Keşeru, criticat de un atrenor din fotbalul arab, acolo unde poate juca: „E fotbalist de 1.500 de euro pe lună“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Keşeru e la un pas de parafarea contractului cu Al Gharafa, ocupanta locului şapte în campionatul din Qatar. Dacă de la campioana României a plecat din postura de golgheter, în fotbalul arab nu i se dau şanse să impresioneze.

Cel puţin aceasta este părerea unui antrenor din Qatar, Ladislau Bölöni. Într-un interviu acordat pentru fanatik.ro, tehnicianul lui Al Khor a vorbit în termeni duri despre Claudiu Keşeru. „Nu a făcut faţă rigorilor din Occidentul Europei. El nu s-a întors de bine ce îi era în Franţa, probabil Bastia nu a mai vrut să conteze pe el, Keşeru nu îşi mai găsea locul acolo. (...) Dacă avea oferte din campionatele puternice ale Europei, credeţi că nu pleca? Nu neapărat o echipă mare, ci şi una de mijlocul clasamentului. 

Pleca, vă asigur. Asta înseamnă că nu a avut altă ofertă! A ales cea mai bună ofertă pentru el, probabil şi singura. Anderlecht şi Standard Liege cu siguranţă nu se băteau pe semnătura lui Keşeru! Hai să spunem că avea loc la un Genk sau o echipă de mijlocul clasamentului, unde câştiga 1500 euro pe lună. Dar atât! (...) Dacă ajunge aici, salariul său în raport cu valoarea sa va fi în jur de 800.000 euro - un milion de euro. Dacă negociază mai bine, poate să depăşească milionul de euro. Dar nicidecum nu ajunge la suma aceasta. Eu, László Bölöni,  nu cred că avea 400.000 euro la Steaua. Cred că avea mult mai puţin, muuult mai puţin“.

Cele 12 goluri înscrise în actuala ediţie a Ligii I şi opt în cea trecută, Claudiu Keşeru a atras atenţia echipelor din Emiratele Unite Arabe. Dacă se va concretiza înţelegerea, fotbalistul ar urma să încaseze 2,1 miloane de euro pe sezon, iar în conturile conducerii roş-albastre ar intra 2,7 milioane de euro. Plecarea atacantului ar înlesni integrarea în echipă a fostului dinamovist George Ţucudean, văzut drept înlocuitorul perfect.
În campionatul din Qatar, Claudiu Keşeru l-ar avea adversar şi pe conaţionalul Mirel Rădoi, legitimat la Al Arabi, după un transfer realizat recent. Al Gharafa ocupă locul şapte în Qatar, cu şapte victorii, două remize şi opt înfrângeri, iar peste trei etape urmează să se dueleze cu Al Khor, formaţia antrenată de Ladislau Bölöni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite