Cîrstea, opinie surprinzătoare despre Halep: ce crede că se va întâmpla cu Simona în scurt timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea (34 de ani pe 7 aprilie) a încheiat socotelile cu Miami Open după al treilea meci jucat în cadrul turneului. Așadar, România a rămas fără reprezentante pe tabloul unei întreceri în care primele noastre trei sportive, Simona Halep, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, au fost învinse după primele meciuri.

Sorana Cîrstea
Sorana Cîrstea

Pentru Cîrstea, parcursul de la „Sunshine Double“, cum sunt catalogate întrecerile de la Indian Wells și Miami, reprezintă un eșec, comparativ cu 2023. De aici, și situația cu care românca se confruntă, în acest moment, în clasamentul live, actualizat în timp real, explicată de Adevărul aici.

După eliminarea din partida cu Danielle Collins (53 WTA), Cîrstea a fost abordată de Gabriel Morariu, trimisul Digi Sport la Miami. În cadrul unui interviu acordat pentru postul amintit, care transmite Miami Open, Sorana a vorbit atât despre situația ei, cât și despre revenirea lui Halep, spunând că, în maxim două săptămâni, Simona va avea un joc mult îmbunătățit.

Ce a spus Sorana Cîrstea?

*A fost un meci complicat, nu pot să spun că am jucat prost, dar n-am făcut suficient. A fost un turneu bun. Collins a jucat foarte bine, mult peste ce joacă în mod normal. După primul set, am simțit că a fost mult mai agresivă, a avut o mică șansă și în setul doi... Trebuia să-mi asum mai multe riscuri.

*Voi merge câteva zile acasă, la București, abia aștept să-mi văd familia. Apoi, după o săptămână, mă voi întâlni cu noul meu antrenor, Albert Costa, la Barcelona. Cred că va urma turneul de la Stuttgart, înainte de Madrid.

*Mereu sunt pozitivă, sunt alături de fete, chiar dacă nu mai joc FED Cup (n.r.- Billie Jean King Cup) de 6 ani. Mă uit la meciuri, avem o echipă puternică. Cred că Ana joacă, nu știu dacă și Simona...

*Cred că în două săptămâni și Simona va putea să-și îmbunătățească jocul, având în vedere că aici la Miami n-a jucat rău după o pauză atât de lungă. Ucraina (n.r. – adversara de la Billie Jean King Cup) are câteva jucătoare bune, dar România are prima șansă și sper să se califice.

12-13

aprilie sunt datele la care se vor înfrunta România și Ucraina, în barajul de la Billie Jean King Cup, la Florida.

România la Miami Open

Turul I

*Halep (fără clasament) – Badosa (80 WTA)

6-1, 4-6, 3-6

*Jaqueline Cristian (82 WTA) – Parry (54 WTA)

6-7, 2-6

*Ana Bogdan (66 WTA) – Siniakova (42 WTA)

2-6, 4-6

Turul II

*Cîrstea (24 WTA) - Stephens (41 WTA)

6-2, 6-1

Turul III

*Cîrstea (24 WTA) - Kasatkina (11 WTA)

7-5, 6-2

Optimi

*Cîrstea (24 WTA) - Collins (53 WTA)

3-6, 2-6

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite