Ciprian Marica, despre venirea la FCSB: "E clar că am luat o decizie proastă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Stelei regretă că a revenit în România din dorinţa de a prinde un loc în lotul pentru Campionatul European de fotbal.

Invitat la DigiSport, Ciprian Marica s-a referit la posibilitatea de a rămâne la Steaua şi după încheierea sezonului: "Nu a existat nici o disucţie între mine şi Steaua despre ce se va întâmpla. Ideea este să terminăm acest campionat şi apoi vom sta de vorbă. După acest final de sezon, ne vom pune la masă şi vom vedea care e cea mai bună soluţie. Eu sunt dezamăgit, îmi doream să iau titlul, să fiu cât mai aproape de echipa naţională".

Întrebat dacă a greşit revenind în România, Marica a spus: "Nu regret, aşa a fost să fie. Acum, văzând lucrurile cum au decurs, e clar că pot spune că am luat o decizie proastă, dar aşa a fost să fie, trebuia să mă grăbesc. Echipa avea nevoie de un atacant, timpul trecea...".

În urmă cu doar câteva zile, Gigi Becali lăsa d eînţeles că Marica nu va mai continua la FCSB: "El nu a putut să-şi revină. Noi am vrut să-l ajutăm pe el, el să ne ajute pe noi, dar nu poate, se tot accidentează. Păi ce să mai rămână, ce vrei să zic eu acum...".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite