“Ciorbă” chiar a încurcat-o! Vezi ce au cerut procurorii în cazul impresarului care i-a şantajat pe Reghe şi Prodanca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Impresarul Dumitru Tudor
Impresarul Dumitru Tudor

Lucrurile tind să ia o turnură periculoasă pentru Dumitru Tudor, care a fost prins în flagrant după ce îi "teroriza" de mai multă vreme pe soţii Reghecampf, ameninţându-i că va face publice informaţii "compromiţătoare" dacă nu-i plătesc diferite sume de bani.

Situaţia se complică pentru Dumitru Tudor "Ciorbă". Fostul impresar a fost audiat, ieri noapte, mai multe ore, după ce a fost prins în flagrant primind 12.000 de lei de la Laurenţiu Reghecampf şi Ana-Maria Prodan.

Procurorii vor arestare preventivă de 29 de zile

La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi vor cere instanţei arestarea lui preventivă pentru 29 de zile.
Surse din Poliţie au declarat, pentru Mediafax, că fostul impresar îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia. Tudor le-ar fi spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruţi de el, va face publice informaţii despre ei considerate compromiţătoare.

A luat banii de la Anamaria Prodan

Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie că sunt şantajaţi, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant, iar Dumitru Tudor, care a luat banii de la Anamaria Prodan, a fost reţinut şi dus la audieri.

Citeşte şi

Apariţie surpriză în cazul "Ciorbă şantajistul"! Vezi cine l-a sfătuit pe Reghe să meargă la Poliţie!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite