Cine e Dudelange, adversara celor de la CFR Cluj în Europa League. Îl au pe Ibrahimovici în atac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dudelange a trecut de Legia Varşovia FOTO Legia.com
Dudelange a trecut de Legia Varşovia FOTO Legia.com

CFR Cluj va juca în play-offul Europa League contra echipei luxemburgheze F91 Dudelange, care a reuşit o mare surpriză în turul trei preliminar.

F91 Dudelange a trecut de Legia Varşovia în turul trei preliminar al Europa League, reuşind o victorie cu 2-1 în Polonia şi un egal, 2-2, pe teren propriu.

Antrenată de germanul Dino Toppmoller, gruparea înfiinţată în 1991 are în palmares 14 titluri naţionale.

Conform transfermarkt.com, lotul lui Dudelange nu ajunge la 4 milioane de euro valoare totală de piaţă şi niciun fotbalist nu e mai bine cotat de 250.000 de euro.

În atac joacă şi Ibrahimovici. Nu e vorba de Zlatan, bineînţeles, ci de Sanel Ibrahimovici, în vârstă de 30 de ani, un fotbalist bosniac ce a sosit în Luvemburg de aproape 10 ani şi a schimbat câteva echipe. El e accidentat în momentul de faţă.

Dudelange joacă în campionat pe un stadion mic, de 2.500 de locuri, şi a câştigat campionatul sezonul trecut. În Europa League, ei evoluează pe stadionul Joshy Barthel din captala Luxemburg. 

Echipa celor de la Dudelange contra Legiei

Dudelange: 1. Jonathan Joubert – 24. Edisson Jordanov, 4. Kevin Malget, 26. Jerry Prempeh, 39. Aniss El Hriti – 10. Dominik Stolz (90, 9. Danel Sinani), 6. Marc-André Kruska (79, 27. Bryan Mélisse), 22. Stélvio Cruz, 14. Clément Couturier – 77. David Turpel, 21. Patrick Stumpf (75, 3. Milan Biševac)

Dubla manşă dintre CFR Cluj şi Dudelange va avea loc la 23 august, în deplasare, iar returul la 30 august, la Cluj-Napoca.

Învingătoarea din play-off se califică în faza grupelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite