Cifrele ameţitoare ale SuperBowl: 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de publicitate, 12.600 de cristale Swarowski în picioarele lui Katy Perry

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SuperBowl FOTO Ap
SuperBowl FOTO Ap

Cântăreaţa Katy Perry a oferit un spectacol memorabil în pauza Superbowl, cel mai aşteptat eveniment sportiv al anului în Statele Unite. Pe parcursul a numai 12 minute, americanca Katy Perry a schimbat patru ţinute, accesorizate cu 22.000 de cristale şi alte diamante de 20 de carate.

Finala campionatului de fotbal american (NFL) a fost de un dramatism rar, New England Patriots impunându-se la limită (28-24) contra lui Seattle Seahawks cu o reuşită venită la una dintre ultimele faze. Pe plan artistic, adevărata învingătoare a fost însă cântăreaţa Katy Perry (30 de ani), cea care a întreţinut atmosfera în pauza meciului. A fost un show incendiar, un spectacol de sunet şi lumini savurat de 65.000 de spectatori şi sute de milioane de telespectatori.

Deşi i-au fost rezervate doar 12 minute, Katy a încins rapid atmosfera, ea apărând pe scenă călare pe un leu metalic uriaş. Americanca a cântat mai multe melodii şi a schimbat patru ţinute, care mai de care mai electrizantă. N-au lipsit accesoriile, specialiştii avansând cifra de 22.000 de cristale purtate de Katy Perry în mai puţin de un sfert de oră, diamantele şi pietrele preţioase fiind prezente inclusiv pe cele cinci microfoane personalizate. Numai pantofii cu care artista a urcat pe scenă aveau pe ei 12.600 de cristale Swarowski.

katy perry foto ap


Cifrele Superbowl 2015
*110 milioane de telespectatori au fost doar în Statele Unite.
*Un spaţiu de reclamă în timpul Superbowl a costat până la 4,5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de difuzare (vezi aici toate reclamele)
*Fiecare jucător al echipei învingătoare a plecat acasă cu 97.000 de dolari, în timp ce învinşii au încasat 49.000 de dolari de căciulă.
*În ziua meciului, un bilet pe piaţa neagră se vindea cu 5.000 de dolari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite