Chiricheş, cel mai slab de pe teren: Napoli, ruinată de căpitanul naţionalei. Reacţii acide la adresa fundaşului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Start prost de 2018 pentru Vlad Chiricheş! Între 27 noiembrie şi 1 ianuarie, fundaşul de 28 de ani fie că a fost ţintuit pe banca de rezerve a celor de la Napoli, fie că n-a prins lotul.

Căpitanul naţionalei a primit, într-un final, o nouă şansă în sferturile Cupei Italiei, fiind integralist în Napoli – Atalanta, scor 1-2. 

Din păcate, golul care a dus la eliminarea gazdelor a venit după o gafă a lui Chiricheş. Acesta a alunecat, iar Gomez a marcat pentru 2-1 cu nouă minute înainte de final. După meci, românul a primit nota 5 din partea celor de la Tuttomercatoweb, fiind considerat cel mai slab om de pe teren.

„Chiricheş a greşit incredibil la golul care a închis meciul. Câteva erori fatale i-au ruinat meciul“, au notat jurnaliştii italieni. Iar o explicaţie pentru evoluţia slabă a românului a fost oferită de „Corriere dello Sport“: „N-a mai jucat de la meciul cu Udinese şi rugina e evidentă. Întuneric beznă“.

Cota sa de piaţă e în scădere

Vlad Chiricheş a ajuns la Napoli de la Tottenham în sezonul 2015-2016. Englezii l-au cumpărat pe stoperul român de la FCSB pentru 9,5 milioane de euro, însă apoi l-au vândut în Italia pentru şapte milioane de euro.

De când a ajuns la Napoli, Chiricheş a jucat foarte puţin în campionat şi, în actuala stagiune, a bifat doar cinci prezenţe în Serie A. Chiar dacă, la un moment dat, s-a vorbit despre prelungirea contractului său cu Napoli, şansele ca acest lucru să se întâmple sunt mici. Mai degrabă, jucătorul va ajunge în Turcia, la Trabzonspor, ocupanta locului 7 din 18 în prima ligă. 

Presa din Turcia a scris despre această variantă, specificând că afacerea se poate realiza pentru maximum şase milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite