China sărbătoreşte, lumea se chinuieşte: Cum au arătat tribunele la finala cupei. Olăroiu, învins VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care restul lumii se pregăteşte să facă trecerea în noul an sub un val de restricţii şi închideri din cauza COVID-19, în „Ţara Marelui Zid“ viaţa merge înainte, fără măsuri sanitare şi fără distanţare!

Să joci un meci de fotbal în România la ora actuală, cu „Arena Naţională“ umplută şi la jumătate din capacitatea maximă, e un scenariu interzis!

Ş aproape în tot restul planetei, cu foarte mici excepţii, lucrurile stau la fel. Pentru că avem de a face cu cea mai mare criză sanitară din ultimii 100 de ani, iar pentru asta le putem mulţumi chinezilor care ne-au trimis COVID-19 şi, ascuzând gravitatea situaţiei la ei în ţară, la finalul anului trecut, au contribuit la declanşarea unei pandemii.

Doar că, în timp ce planeta se chinuieşte acum sub asaltul noului coronavirus, în „Ţara Marelui Zid“ oamenii îşi trăiesc viaţa normal şi o dovadă clară în aceste sens e felul în care chinezii se înghesuie în tribune, fără distanţare şi fără alte măsuri sanitare, la meciurile de fotbal!

Astăzi, stadionul „Olympic“ din Suzhou a găzduit ultimul act din finala Cupei, în care Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a fost învinsă de Shandong Luneng, scor 0-2 (Wang Tong 49, Pelle 78).

VEZI GOLURILE MECIULUI ŞI BUCURIA CHINEZILOR ÎN TRIBUNE

   

Şi fotografiile de mai jos, cu oamenii aflaţi în tribunele stadionului, vorbesc de la sine:

Jiangsu
Jiangsu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite