CFR - Petrolul 0-0: ratarea campionatului le-a oferit un punct prahovenilor. Ce înseamnă egalul pentru „lupi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Gruia, s-a întâlnit o echipă ca şi salvată de la retrogradare cu una care are nevoie de o revenire fabuloasă ca să „supravieţuiască“ în primul eşalon. A ieşit un meci fără gol, însă remiza poate fi considerată un punct de plecare pentru ploieşteni.

Jerry Gane a debutat cu un punct pe banca Petrolului, iar „lupii galbeni“ au pus capăt unei serii teribile: nouă partide consecutive pierdute în campionat. Practic, de la 27 noiembrie 2015, de când a învins CFR Cluj pe teren propriu, Petrolul nu mai luase vreun punct în Liga I.

A fost nevoie de un nou duel cu formaţia din Gruia, dar şi de o ratare monumentală a lui Cristian Lopez, pentru ca prahovenii să ajungă la cinci puncte în ierarhia play-out-ului. Ultima clasată e la 11 puncte de poziţia a 6-a, care duce la barajul de salvare, şi la acelaşi număr de puncte de locul 5, care asigură rămânerea în primul eşalon.

CFR Cluj e pe trei cu 19 puncte, la patru puncte de poziţia a 7-a, primul care duce în „B“.

Jerry Gane (antrenor Petrolul): „E bine că am păstrat rezultatul şi că n-am pierdut. Acesta e un punct pentru moral. Am avut unele momente în care am pierdut mingea uşor. Eu cred că ne putem salva, asta le-am transmis şi băieţilor. E nevoie şi de o minune să ne salvăm. Cu sprijinul suporterilor, cred că vom recupera puncte. Meciul următor cu Timişoara sper să câştigăm. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Pentru jucători poate fi un nou început“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite