CFR, gafă monumentală cu noul antrenor: Clujenii s-au specializat în a se face de râs VIDEO FOTO

0
Publicat:

Ca și cum n-a fost de ajuns circul făcut de Dan Petrescu (55 de ani), duminică seară, după CFR Cluj – Farul (1-2), la 24 de ore distanță, formația din Gruia și-a dat un „autogol“ care vorbește despre debandada de la club.

CASETĂ Dan Petrescu, Sportpictures jpg

La emisiunea „Sport Report“, difuzată în această seară de Orange Sport, moderatorul Silviu Tudor Samuilă a arătat un poster „obținut din interiorul clubului CFR, din zona de comunicare“ care, conform jurnalistului, a fost pregătit pentru momentul instalării lui Cristiano Bergodi pe banca tehnică! Asta în condițiile în care, cel puțin la această oră, Dan Petrescu e antrenorul ardelenilor și are meci, joi (ora 20.30) cu FC U Craiova, în barajul pentru Conference League.

Bergodi, în schimb, tocmai și-a încheiat contractul cu Sepsi și e liber. Așa că rămâne de văzut dacă informația care a „transpirat“, cu iminenta sosire a italianului în Gruia, se va confirma sau nu. Mai ales că zilele lui Petrescu în Gruia sunt numărate.

Până să vedem derularea evenimentelor la CFR, președintele clubului, Cristi Balaj, a minimalizat, cu nonșalanță, scăparea din această seară: „Sunt atât de mulți IT-ști în Cluj... Vrei să fac și cu tine una (n.r. cu Silviu Tudor Samuilă)? N-am văzut poza. Nu știu despre ce poză zici. Ah, am mai văzut un poster în trecut. La cât de mulți suporteri avem în zona IT, e posibil să fie unii fani ai lui Bergodi. Nu s-a discutat cu el, avem antrenor. Noi avem un meci important joi (n.r. - cu FCU Craiova), suntem în obiectiv. Ar fi total nepotrivit să nu ne concentrăm doar la meciul acesta“.

Și-au bătut joc de Petrescu

Nu e prima dată când la CFR e comisă o gafă de proporții! În 2019, înaintea unui meci capital cu FCSB, conferința lui Dan Petrescu a început să fie tranmisă live de club pe rețelele de socializare. Numai că, la un moment dat, cel care se ocupa de difuzarea conferinței a activat, din greșeală, un filtru prin care, pur și simplu, și-a bătut joc de Dan Petrescu. Pentru că, preț de câteva secunde, conferința antrenorului a fost transmisă așa cum se poate vedea în imaginea de mai jos:

Petrescu jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite