CFR Cluj se luptă marţi seară cu Basel. Elveţienii vor juca meciul cu casa închisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre Basel şi CFR Cluj se va disputa marţi, de la ora 21.45, contând în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Meciul de marţi seară decide viitorul clujenilor în competiţiile europene. Dacă o va învinge pe Basel, după cele două meciuri, CFR îşi va trece în cont 20 de milioane de euro, plus promisiunea lui Paszkany, care vrea să întărească lotul feroviarilor în cazul în care echipa se va califica în grupele Champions League.

Ioan Andone a fost discret în privinţa declaraţiilor înainte de partida din Elveţia şi a închis antrenamentele presei după meciul cu CSMS Iaşi.

Antrenorul lui Basel, Heiko Vogel, a fost precaut în evaluarea fotbaliştilor români. Acesta a comentat că şi-ar dori un scor de 1-0 în favoarea formaţiei sale, în loc de 2-1, preferând o victorie a elveţienilor fără gol primit, pentru relaxarea jucătorilor săi în a doua manşă.

Arena St. Jakob-Park va fi aproape plină la meciul cu CFR, astfel încât 35.000 de spectatori o vor susţine pe Basel în meciul împotriva campioanei României. Partida va putea fi urmărită pe TVR1, DigiSport şi DolceSport, în schimb ce evoluţia lui Inter Milano la Piatra Neamţ ar putea fi ascultată doar la radio.

Suedezul Jonas Eriksson va conduce meciul la centru. Acesta a mai arbitrat un meci al lui CFR, pierdut de clujeni cu 1-2, în faţa celor de la AS Roma. De asemenea, el a mai condus partida România-Bosnia (3-0) şi Steaua-Grasshopper (1-0).

Returul va avea loc pe 29 august, pe „Dr. Constantin Rădulescu”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite