CFR Cluj se întăreşte cu un jucător de top de la Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Voiculeţ (stânga) a semnat în trecut cu Steaua, dar nu a mai apucat să joace în Ghencea pentru că transferul nu a fost înregistrat la LPF
Voiculeţ (stânga) a semnat în trecut cu Steaua, dar nu a mai apucat să joace în Ghencea pentru că transferul nu a fost înregistrat la LPF

După ce în această vară CFR Cluj s-a despărţit de a19 jucători, Mircea Rednic a demarat o campanie fulger de transferuri pentru a acoperi golurile rămase în echipă. Ultima achiziţie este un jucător al Pandurilor Târgu Jiu.

În această vară, după venirea lui Mircea Rednic la CFR Cluj, mai mulţi jucători şi-au făcut bagajele şi au plecat. În locul lor au venit alţi fotbalişti doriţi de noul antrenor a fostei campioane a României. Printre ei se află şi Claudiu Voiculeţ, mijlocaşul Pandurilor, care a ajuns la Cluj, deşi pe lista CFR-ului s-a aflat colegul lui Voiculeţ, Dan Nistor.

În schimbul mijlocaşului, echipa lui Mircea Rednic l-a cedat la Pandurii pe Viorel Nicoară, urmând să mai achite vicecampioanei României încă o sumă de bani. „Transferul a fost făcut la cererea CFR-ului, nu la cererea lui Voiculeţ. E o pierdere pentru Pandurii pentru că nici Nicoară nu a putut fi trecut pe lista UEFA” , a spus Marin Condescu, preşedintele Pandurilor, conform prosport.ro.

Jucătorii care au plecat în această vară de la CFR Cluj: Felice Piccolo, Nuno Claro, Maftei, Nuno Diogo, Mureşan, Vass, Godemeche, D. Valente, Kivuvu, Celestino, Obiora, Ronny, Bjelanovici, Weldon, L. Ganea, S. Buş, C. Bud, Piccolo şi Panin (retras).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite