CFR Cluj, lovitură înaintea meciului cu Lazio: Campioana are un sponsor puternic

0
Publicat:

Cu o prezență constantă în top 3 jucători de pe piață, GRF+ a semnat un parteneriat strategic multianual cu CFR 1907 Cluj, campioana en-titre a României, cu opt titluri câștigate în total, dintre care ultimele cinci consecutive.

Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

CFR Cluj este primul club de fotbal reprezentat de o agenție în România, iar acordul, primul de acest tip din țară, acoperă nu doar prima echipă, ci și echipele de copii și juniori, echipa a doua și echipa de fotbal feminin, având ca scop dezvoltarea și intermedierea de noi parteneriate comerciale, în vederea dezvoltării activităților de marketing și sponsorship, dar și a creșterii veniturilor clubului.

Suntem mai mult decât încântați să anunțăm parteneriatul cu CFR 1907 Cluj, iar faptul că este o premieră în industrie ne bucură cu atât mai mult, venind ca o confirmare a activității noastre în zona sponsorizărilor comerciale, dar și a comunicării în domeniul sportiv. Această asociere și colaborare reprezintă un pas important pentru evoluția marketingului sportiv la nivel local și ne mândrim să avem alături și să reprezentăm un club precum CFR, un adevărat exemplu de profesionalism și performanță în România. Așteptăm cu nerăbdare viitoarele proiecte pe care le vom dezvolta împreună și prin care vom putea să aducem „meaning+” fanilor, sponsorilor, fotbalului, dar și sportului”, a declarat Victor Voicu, Head of Sports&Sponsorship, GRF+ .

În primul rând, dorim să le urăm celor de la GRF+ bun-venit în familia CFR Cluj! Suntem încrezători că acest parteneriat va fi un punct de referință în fotbalul românesc și că va contribui la îndeplinirea dorinței de a le oferi suporterilor noștri o experiență unică nu doar din punctul de vedere al performanței sportive, ci și al activităților și proiectelor de marketing pe care vrem să le dezvoltăm în continuare alături de parteneri”, a declarat Tudor Pop, Operations Manager, CFR 1907 Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite