Ceahlăul–Iaşi 1-0! Nemţenii vor juca în Liga 1 şi-n sezonul viitor, ieşenii merg în divizia secundă! Motivul ilar pentru care Cîrţu a refuzat să dea interviu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Golubovici o ţine pe Ceahlăul în prima ligă
Golubovici o ţine pe Ceahlăul în prima ligă

Ceahlăul Piatra Neamţ a învins-o pe CSMS Iaşi cu 1-0, scor în urma căruia se cunosc echipele retrogradate: Bistriţa, Severin, Iaşi şi Chiajna. Lor li se alătură Rapid şi „U” Cluj, echipe ce n-au luat licenţa.

Bosniacul Golubovici a marcat în minul 84 golul ce o menţine pe Ceahlăul în prima divizie. În schimb, Iaşiul va juca din sezonul viitor în Liga a doua, alături de Chiajna, Bistriţa, Severin, echipe aflate pe locurile 15-18. Lor li se adaugă Rapid şi „U” Cluj, care nu au primit licenţa. Sorin Cîrţu îşi trece în palmares o nouă retrogradare „de succes”, după cele înregistrate cu Progresul, Pandurii şi Mioveni.

La finalul partidei, Viorel Hizo a lăsat de înţeles că misiunea lui a fost îndeplinită şi că nu va mai continua şi din sezonul viitor la Piatra Neamţ. Aflat în tribune, fostul antrenor al Ceahlăului, Costel Enache, s-a bucurat ca un copil la golul lui Golubovici. 

Sorin Cîrţu a refuzat să dea declaraţii la finalul partidei. "Lângă mine este nefericitul Cîrţu Sorin...", a apucat să spună reporterul DigiSport, după care antrenorul Iaşiului a plecat, nemulţumit de abordarea reporterului.

Pentru Chiajna şi Iaşi mai e o singură cale de salvare: ca Federaţia să decidă că vor rămâne 18 echipe în Liga 1, şi să retrogradeze doar Bistriţa, Severin, Rapid şi "U" Cluj.

VIDEO Golul şi cele mai importante faze ale meciului

Ceahlăul: Miron - Dumitraş, Al. Ichim, Cazan, Barna - Monroy, L. Garcia - Bădescu, Golubovici, Stana - M. Constantinescu
Rezerve: Jovici, Tolimir, Lukanovici, M. Rusu, Onciu, Titone, Velici
CSMS Iaşi: C. Lungu - Mihălăchioaie, Tincu, I. Creţu, Mitrea - Milea, Semenenko - Mitici, Onofraş, Ţigănaşu - Pătulea
Rezerve: I. Irimia, Avrămia, Keita, Cl. Ionescu, Miron, Cl. Tudor, Herghelegiu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite