Ceahlăul-ASA Târgu Mureş 1-4. Ardelenii obţin prima victorie în Liga 1, nemţenii au cea mai slabă apărare după două etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASA Târgu Mureş a surclasat pe Ceahlăul Piatra Neamţ, în deplasare, scor 4-1, în prologul etapei a 2-a a Ligii 1. Proaspăt transferat la Târgu Mureş, senegalezul N'Doye a fost omul partidei pentru oaspeţi, reuşind două goluri.

ASA Târgu Mureş a obţinut primul succes de la revenirea în Liga 1. Echipa lui Adrian Falub a învins categoric pe Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-1, în prima partida din a doua etapă.

Oaspeţii au deschis scorul prin Ousmane N'Doye în minutul 22, dar gazdele au egalat rapid prin Cârjan, care a profitat din plin de o eroare uriaşă a lui Bejan. Totuşi, târg-mureşenii au intrat în avantaj la cabine, după ce acelaşi N'Doye, căpitanul oaspeţilor, a mai marcat o dată. 

În repriza secundă, ASA s-a desprins graţie reuşitei lui Henrique din minutul 55, iar cireaşa pe tort a fost pusă de Hora, care a făcut 4-1 în minutul 85 şi a stabilit scorul final. Gazdele au jucat în zece oameni mai bine de jumătate de oră, după ce Cârjan a văzut roşu direct pentru un cot în figura lui Balaur. 

În urma acestui rezultat, echipa din Ardeal a adunat patru puncte în clasament, fiind neînvinsă în noua stagiune, în vreme ce nemţenii sunt "ciuca bătăilor" după două etape: runda trecută au pierdut cu 0-4 la Cluj, cu CFR, iar acum au încasat-o cu 1-4 pe teren propriu. Aceste rezultate fac din Ceahlăul echipa cu cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 8 goluri primite în două meciuri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite