Ce spune site-ul oficial al Indian Wells despre şansele Simonei la câştigarea  turneului american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Luni noaptea a avut loc tragerea la sorţi a tabloului de concurs al turneului de la Indian Wells, programat să se joace în perioada 6-17 martie.

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua direct în turul doi la turneul de categorie Premier Mandatory cu învingătoarea din meciul Barbora Strycova şi o sportivă venită din calificări.

Într-o analiză publicată pe site-ul oficial al turneului, Simona este considerată favorită să îşi câştige sfertul de tablou, urmând să joace cel puţin în semifinale.jucătoarea din Constanţa va intra în competiţie direct în turul doi, acolo unde este foarte probabil să o întâlnească pe Barbora Stricova. Americanii cred că Simona ar putea avea oareşce probleme în optimi, acolo undeva este posbil să dea piept cu învingătoarea meciului Kasatkina / Ostapenko.

De altfel, site-ul oficial al competiţiei anticipează că duelurile din careul de aşi vor fi Petra Kvitova - Karolina Pliskova şi Serena Williams - Simona Halep. Conform analizei, Naomi Osaka, liderul la zi al clasamentului WTA şi campioana en titre, va ieşi din competiţie până în faza semifinalelor, pe un sfert de tablou care va fi câştigat de Karolina Pliskova.

Ipoteticul traseu al Simonei la Indian Wells

Turul 1 Tur liber
Turul 2 Barbora Strycova /Jucătoare din calificări
Turul 3 Alexandra Sasnovich / Katerina Siniakova
Optimi Daria Kasaktina /Jelena Ostapenko
Sferturi Elina Svitolina /Asleigh Barty
Semifinale Sloane Stephens / Serena Williams/ Kiki Bertens / Elise Mertens
Finala Naomi Osaka / Petra Kvitova / Angelique Kerber / Karolina Pliskova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite