Ce spune fosta amanta a lui Sven Goran Eriksson despre performanţele suedezului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sven Goran Eriksson şi fosta lui soţie, italianca Nancy Dell'Olio
Sven Goran Eriksson şi fosta lui soţie, italianca Nancy Dell'Olio

Noua autobiografie a fostului selecţioner al Angliei, Sven Goran Eriksson, prezentată în episoade de publicaţia Daily Mail, a stârnit o reacţie imediată din parte fostei amante a antrenorului suedez, prezentatoarea Ulrika Jonsson.

Relaţia celor doi a fost expusă în 2002, în plin avânt al carierei selecţionerului la cârma echipei naţionale engleze, producând un scandal de proporţii în Albion. 

Suedezul a dezvăluit în noul său volum că soţia sa de atunci, Nancy Dell'Olio, a reacţionat agresiv la ştirea că este înşelată cu o prezentatoare TV din Suedia, pe care a numit-o „o prostituată care nu are ce să caute în această lume“.

Este pentru prima oară când fostul antrenor suedez recunoaşte public relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu „fata de la vreme“, fapt ce a provocat astăzi o reacţie controversată din partea suedezei, astăzi în vârstă de 46 de ani şi mamă a patru copii.

„Sexul cu Sven era ordonat şi funcţional, exact ca un manual de instrucţiuni de la Ikea. Nu avea pic de pasiune. Sven avea atât de multă putere şi bani, şi cu toate acestea, era fără îndoială cel mai slab bărbat pe care l-am întâlnit în viaţa mea“, a declarat Ulrika pentru tabloidul The Sun.

Ulrika Jonsson , fosta amanta a selecţionerului

Ulrika Jonsson

„Când eram împreună vorbeam numai suedeză. Dar, nu ştiu de ce, în pat, Sven începea să vorbească murder, într-o engleză cântată- semăna cu păpuşile Muppets din varianta suedeză. Încercam să ignor acest lucru“, a mai spus fosta amantă.

Cei doi au avut o relaţie romantică timp de un an, după ce s-au cunoscut la un eveniment organizat de Federaţia Engleză de Fotbal. Fostul antrenor a mărturisit că soţia sa nu bănuia nimic, deoarece era „mai mereu plecată în Italia“. Ulrika a declarat că la început a fost atrasă de puterea suedezului şi mai ales de funcţia sa de manager a selecţionatei Angliei.

Nancy şi Sven au trecut peste episodul care a făcut deliciul presei de scandal din Anglia în 2002, însă au divorţat 4 ani mai târziu. Sven nu i-a cerut niciodată scuze soţiei sale în public, afirmând că tot acest episod a fost „o problem personală“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite