Ce-i lipseşte Stelei: Dorin Goian a realizat de ce echipa e într-un blocaj, iar Chipciu a început să dezamăgească

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Goian (dreapta) a jucat în grupele Ligii Campionilor cu Steaua
Goian (dreapta) a jucat în grupele Ligii Campionilor cu Steaua

Fostul fundaş al roş-albaştrilor a rămas în relaţii bune cu Mirel Rădoi şi, de aceea, i-a transmis antrenorului un detaliu pe care l-a observat din Grecia.

Dorin Goian a petrecut patru ani la Steaua, între 2005 şi 2009, perioadă în care, alături de Mirel Rădoi, a fost unul dintre oamenii de bază pentru sistemul defensiv al roş-albaştrilor.

Acum, la 34 de ani, Goian evoluează la Asteras Tripolis, în prima ligă din Grecia. Totuşi, a rămas un stelist convins şi urmăreşte partidele roş-albaştrilor. Tocmai de aceea, într-o intervenţie la Digi Sport, „Goe“ şi-a permis să-i dea un sfat lui Rădoi.

Ce a spus?

„Se vede că Alex Chipciu se consumă mult. Aleargă mult, se zbate, dar parcă n-are mintea limpede. Poate e o problemă de încredere. E conştient că lumea aşteaptă foarte mult de la el şi e afectat. Sunt sigur că Mirel şi ceilalţi din staff îl susţin, dar ar fi indicat ca la Steaua să fie şi un specialist care să discute cu jucătorii şi să-i ajute. Am trecut şi eu prin asta şi directorul sportiv de la Palermo a vorbit foarte mult cu mine şi m-a încurajat“, a povestit stoperul celor de la Asteras.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite