Ce a spus Ștefan Târnovanu despre noul antrenor de la FCSB. „Vorbeşte cu noi de parcă ne cunoaşte de foarte mult timp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ștefan Târnovanu, omul cu paradele din poarta roș-albaștrilor a vorbit la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe despre colaborarea cu noul antrenor.

FOTO EPA EFE
FOTO EPA EFE

La finalul partidei cu Sepsi OSK, încheiată cu victoria roș-albaștrilor, scor 2-1, Ștefan Târnovanu s-a declarat mulțumit de rezultat. A avut câteva intervenții spectaculoase care au făcut ca rezultatul să rămână la final în favoarea echipei sale.

În ceea ce-l privește pe noul antrenor, Elias Charalambous, Târnovanu a avut numai lucruri bune de spus. Acesta este de puțin timp pe banca roș-albaștrilor dar a reușit să se întegreze rapid în echipă.

E un om foarte ok, e un tip foarte dezinvolt, vorbeşte cu noi de parcă ne cunoaşte de foarte mult timp. Şi îmi place foarte mult. Se cunoaşte şi sper să facem treabă foarte bună.Eu zic că ne-a ajutat. Eu nu prea aud ce se strigă de pe margine. La analiza tehnico tactică ne-a explicat ce vrea”, a declarat Ștefan Târnovanu.

Și marcatorul primului gol, Andrea Compagno, a avut doar cuvinte de laudă la adresa noului antrenor. Acesta a spus că este un antrenor bine pregătit care face lucruri foarte bune alături de staff.

"Personal mi se pare un băiat foarte bun, pregătit, și împreună cu tot staff-ul face lucruri foarte bune. Ne înțelegem cu el, fotbalul se înțelege", a spus Andrea Compagno, potrivit Digisport.

Omul care a adus victoria FCSB-ului, Florinel Coman, a declarat la finalul partidei că se înțelege cu actualul antrenor de parcă ar fi la echipă de mai multă vreme. 

”L-am primit foarte bine, am vorbit cu dânsul, este OK, implicat sută la sută. Parcă este de mai mult timp aici. Știe să vorbească, îmi place foarte mult”, a spus Florinel Coman

FCSB a câștigat pe terenul celor de la Sepsi OSK și s-a apropiat la doar 3 puncte de liderul CFR Cluj. Pentru roș-albaștrii urmează un derby important împotriva campioanei CFR Cluj. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite