Ce a observat Cristian Tudor Popescu în meciul lui Halep de la Hong Kong: „Pe lângă destule greșeli, am văzut și..”

0
0
Publicat:

Cristian Tudor Popescu a lăudat voința Simonei Halep în primul său meci de la turneul WTA din Hong Kong, subliniind determinarea ei de a lupta, chiar dacă se afla sub presiunea fizică.

Simona Halep a obținut prima victorie în turneul de la Hong Kong - Foto EPA
Simona Halep a obținut prima victorie în turneul de la Hong Kong - Foto EPA

După o pauză de peste doi ani, Simona Halep a reușit să obțină prima sa victorie în turneul de la Hong Kong, învingând-o pe australianca Arina Rodionova, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4. 

Cristian Tudor Popescu subliniază determinarea și voința Simonei Halep în primul său meci de turneu WTA la Hong Kong.

Într-o postare intitulată „Simona revine cu dinții strânși”, gazetarul laudă voința jucătoarei de tenis.

Îndârjire. Asta am văzut la Simona în primul ei meci de turneu WTA, la Hong Kong, după atâta vreme de stat pe tușă. Adversara, australianca Rodionova, s-a dovedit foarte incomodă, rezistentă în raliuri, capabilă să treacă brusc din apărare în atac și posedând un rever tăiat remarcabil. Simona a luat clar primul set, 6-2, apoi știam însă că va veni „punctul mort” fizic, când va avea nevoie de al doilea suflu ca să-l depășească.”, a scris jurnalistul pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre efortul sportivei de a face față schimburilor intense și căldurii umede din oraș.

Și a reușit! S-a aplecat în față sufocată la capătul unor schimburi lungi și tari – e și o căldură umedă rea la Hong Kong – , dar a tras cu dinții de ea și a răzbit în setul decisiv, 6-4, după mai bine de două ore.”, a continuat CTP.

„Să vedem câte meciuri va mai fi capabilă să reziste...”

După o absență de patru luni și jumătate de pe teren, Simona Halep a revenit la competiții, învingând-o pe australianca Arina Rodionova (34 de ani, 114 WTA) într-un meci intens. Din fericire pentru fanii săi, Simona Halep a obținut victoria după o confruntare de 2 ore și 8 minute, încheind meciul cu scorul de 6-2, 4-6, 6-4. Aceasta reprezintă primul său succes din 17 august 2022, când a învins-o pe Potapova în primul meci disputat la Cincinnati.

Pe lângă destule greșeli, am văzut și lovituri care aminteau de marea campioană Simona Halep. Voință este. Acum să vedem câte meciuri va mai fi capabilă să reziste...”, conchide Cristian Tudor Popescu.

Următorul meci va avea loc joi, iar Simona Halep se va confrunta cu Anna Blinkova din Rusia, o jucătoare de 26 de ani, care a înregistrat 12 victorii din 38 de meciuri în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite