Cazul Halep, analizat de un avocat renumit: Explicația oferită pentru amânarea audierilor

0
Publicat:

Simona Halep (31 de ani, 30 WTA) suferă vizibil, suspendată în mod provizoriu pentru consum de Roxadustat, o substanță interzisă. Pe lângă faptul că n-a mai jucat din august 2022, constănțeanca e și frustrată din cauza amânărilor repetate ale audierilor, în acest caz. Ceea ce a și spus, în sfârșit, într-un interviu acordat în luna aprilie.

Halep

Din păcate pentru „Simo“ însă, astfel de situații, în care verdictul se lasă așteptat, sunt foarte des întâlnite în cazurile de dopaj. Ceea ce a explicat și avocatul Srinivasan Saimani, renumit pentru implicarea sa în mai multe astfel de dosare.

Nu o pot contrazice pe Simona Halep. În principiu, sunt de acord cu ce zice ea. La rândul meu, am reprezentat mai mulți sportivi, implicați în astfel de cazuri, în care audierile au tot fost amânate, după ce s-a dictat o suspendare provizorie. Pe de altă parte, vorbim despre un sistem supraîncărcat, care încearcă să facă față unui număr mare de cazuri de doping. De aceea, când se dă verdictul, perioada de suspendare provizorie e scăzută din sancțiunea finală. Din păcate, nici acest sistem nu compensează perioada lungă de așteptare, departe de antrenamente și meciuri“, a spus Srinivasan Saimani.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite