Cătălin Cîrjan, puștiul-minune al lui Arsenal. De la Viitorul Domnești, la liderul din Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arsenal Londra a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, pe olandezii de la PSV Eindhoven, într-un meci din grupa A a Ligii Europa, și s-a calificat în primăvara europeană.

Cătălin Cîrjan, alături de Odegaard, pe banca de rezerve a lui Arsenal Londra. Foto Instagram
Cătălin Cîrjan, alături de Odegaard, pe banca de rezerve a lui Arsenal Londra. Foto Instagram

Fotbalistul român Cătălin Cîrjan a fost rezervă la londonezi, dar specialiștii din fotbalul britanic cred că el va debuta în Premier League în cea mai scurtă vreme.

Cîrjan provine de la Viitorul Domnești, unde a jucat la nivelul ligii a treia din România încă de la vârsta de 13 ani, scrie ziare.com. E dreptaci, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv, însă poate evolua oriunde în linia mediană, lovind foarte bine mingea și cu stângul.

O accidentare l-a ținut un an în afara terenului

Cătălin are 19 ani și a ajuns în urmă cu trei sezoane la Academia lui Arsenal. Se antrenează cu echipa plină de vedete a tunarilor și ar fi prins mai repede debutul în prima ligă dacă nu ar fi avut ghinionul unei accidentări la genunchi, care l-a ținut departe de gazon mai bine de un an.

Arsenal, liderul la zi din Premier League (9 victorii și o înfrângere în 10 etape) i-a prelungit contractul românului, anul acesta, până în 2024 și mai mult ca sigur fotbalistul va debuta și în Premier League, cât de curând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite