Carlos Tevez, condamnat la 250 de ore de muncă în folosul comunităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carol Tevez este cunoscut în Marea Britanie ca un jucător excentric şi capricios
Carol Tevez este cunoscut în Marea Britanie ca un jucător excentric şi capricios

Atacantul argentinian al lui Manchester City, Carol Tevez, a fost condamnat de un judecător britanic la executarea a 250 de ore de muncă în folosul comunităţii, fiind obligat să plătească şi o amendă de 1.000 de lire sterline pentru că a comis o faptă mai puţin obişnuită.

Carol Tevez a fost oprit de poliţia britanică în trafic, iar forţele de ordine i-au cerut fotbalistului talonul de asigurare al maşinii. Doar că argentinianul a dat din colţ în colţ, deoarece nu avea asigurare auto, motiv pentru care poliţiştii l-au trimis în faţa instanţei. Judecătorul care s-a ocupat de acest caz a decis că Tevez trebuie să presteze 250 de ore de muncă în folosul comunităţii şi să achite o amendă de 1.000 de lire sterline, informează The Sun.

Tevez joacă la Manchester City din iulie 2009, când a fost cumpărat de „cetăţeni” de la West Ham United. Argentinianul a jucat în acest sezon pentru City 37 de meciuri în toate competiţiile, reuşind 16 goluri. Cota de piaţă a atacantului este de 27 de milioane de euro, conform transfermarkt.de.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite