Care e primul membru al „Generaţiei de Aur“ care e gata să vină lângă Christoph Daum la echipa naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primit cu oarecare neîncredere şi victimă unor lupte de interese personale. Christoph Daum are parte şi de suţinători în România.

Christoph Daum, noul selecţioner al echipei naţionale a României, s-a revăzut în aseară cu Dorinel Munteanu, fostul internaţional român, liderul selecţiilor la echipa naţională. 

Cei doi se cunosc din perioada în care Munteanu a evoluat în Germania, românul fiind chiar elevul lui Daum la Şcoala de Antrenori din Koln, unde şi-a obţinut licenţa de tehnician. A fost o întâlnire amicală în care cei doi au depănat amintiri, au discutat despre fotbalul românesc, iar la final şi-au promis că se vor revedea. "Ne-a făcut plăcere să ne întâlnim, cred că ultima oară s-a întâmplat în Germania, acum 6 ani de zile", a zis Daum.

Alături de Daum şi Munteanu a fost prezent şi antrenorul secund al echipei naţionale a României, Rudi Verkempinck, cel care l-a avut elev la Cercle Bruges, în Belgia, pe fostul internaţional român. "Dorinel a fost un fotbalist fantastic, un profesionist desăvârşit. Orice antrenor şi-ar dori fotbalişti aşa cum a fost Munteanu", a declarat Verkempinck.

Cei trei se vor reîntâlni sâmbătă, pe Cluj Arena, acolo unde se va disputa Supercupa României, iar Dorinel Munteanu este invitatul special al Federaţiei Române de Fotbal. Partida Astra - CFR Cluj e programată de la ora 21:45.

 Acum câteva zile Munteanu declara că e gata să vină în echipa lui Christoph Daum, pentru a ajuta fotbalul românesc, ceea ce probabil se va şi întâmpla.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite