Burleanu taie în carne vie: Încă o demitere după o vară plină de rezultate proaste

0
0
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF
Răzvan Burleanu, preşedinte FRF

Federaţia Română de Fotbal (FRF) continuă remanierea începută, luna trecută, odată cu îndepărtarea lui Bogdan Lobonţ de la naţionala U20.

România a avut o lună iunie de coşmar, cu şase înfrângeri în şapte partide disputate de naţionala mare şi cea Under 19. Doar că, în mod surprinzător, schimbările decise de FRF au venit la U20 şi la U21!

Potrivit site-ului oficial al federaţiei, astăzi s-au încheiat socotelile cu Florin Bratu, omul aflat pe banca tineretului. Iată cum a fost anunţată această mutare.

Comunicatul apărut pe frf.ro

Mulţumim, Florin Bratu!

Federaţia Română de Fotbal şi selecţionerul Florin Bratu au convenit, de comun acord, să nu prelungească colaborarea.

În vârstă de 42 de ani, Florin Bratu a preluat selecţionata U21 în august 2021 şi a strâns pe banca acesteia 8 meciuri de pregătire, având un bilanţ de 2 victorii, 2 egaluri şi 4 înfrângeri.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, în urma consultărilor din cadrul Comisiei Tehnice, va înainta preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, propunerea pentru viitorul selecţioner al României U21.

Stoichita

Îi mulţumim lui Florin Bratu pentru întreaga activitate, a preluat echipa naţională de tineret într-un moment important, în perioada de pregătire a unui Campionat European de mare impact pentru această generaţie, pentru fotbalul românesc, şi, în ciuda unor rezultate mai puţin bune, consider că a reuşit să implementeze multe lucruri pozitive în mandatul său. Chiar dacă drumurile noastre se despart momentan, sunt sigur că Florin va rămâne unul dintre marii susţinători ai tricolorilor pe mai departe. Îi urez mult succes în carieră, pentru că ştiu că este un antrenor talentat care poate influenţa în bine cariera multor jucători!

Mihai Stoichiţă

Bratu

Sunt fericit pentru că am avut onoarea de a reprezenta din nou România. Este foarte greu de reprodus în cuvinte emoţia şi energia pe care o ai atunci când ţi se cântă imnul României. Am avut parte de un drum şi o experienţă frumoase, cu care mă voi mândri mereu. Le mulţumesc jucătorilor pentru cum au răspuns prezent la convocări şi pentru modul în care am lucrat împreună. Avem o generaţie extraordinară, cu foarte mult potenţial, şi care cred că ne va reprezenta cu succes la turneul final. Mulţumesc suporterilor, ei sunt motorul cel mai important al echipelor naţionale şi mă bucur că le-am simţit căldura şi încurajările la fiecare partidă. Nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc staff-ului pentru colaborare şi pentru energia pe care a pus-o la dispoziţia echipei naţionale.

Florin Bratu

Federaţia Română de Fotbal îi mulţumeşte lui Florin Bratu pentru activitatea sa la echipa naţională a României U21 şi îi urează mult succes în cariera de antrenor!

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite