Bumba şi Pintilii, transferaţi oficial de Hapoel Tel Aviv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Claudiu Bumba, Hapoel Tel Aviv a reuşit să-l transfere şi pe Mihai Pintilii, cei doi urmând să se alăture în scurt timp lotului grupării care a încheiat pe locul opt precedentul sezon din prima ligă israeliană de fotbal.

Anunţul transferurilor a făcut făcut chiar pe pagina oficială de Facebook a clubului israelian, cei doi jucători apărând împreună într-o fotografie.

Hapoel Tel Aviv are în palmares 35 de trofee pe plan intern, dintre care 13 titluri naţionale. la nivel european, cea mai bună performanţă a fost prezenţa în faza sferturilor de finală ale Cupei Uefa, în sezonul 2001/02.

Cei doi internaţionali români vor ajunge, joi seară, la Tel Aviv şi vor semna contractele după ce vor fi supuşi unui control medical.

Claudiu Bumba, 21 de ani, a evoluat din 2011 la Târgu Mureş, fiind împrumutat un sezon, 2012/2013, la AS Roma, unde a făcut parte din lotul echipei de tineret.

În vârstă de 30 de ani, Pintilii a evoluat sezonul trecut la Pandurii Târgu Jiu, sub formă de împrumut de la gruparea saudită Al Hilal. El a mai jucat la Jiul Petroşani, Internaţional Piteşti şi Steaua, fiind selecţionat de 24 de ori în echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite