Bulgaria, ţara tuturor posibilităţilor: fostul internaţional, Martin Petrov, a rămas fără banii pe care îi avea în bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul care a adunat 90 de selecţii pentru echipa naţională, în perioada 1999 – 2011, a avut un şoc, atunci când şi-a verificat contul bancar.

Martin Petrov depusese o mare parte din banii câştigaţi de-a lungul carierei într-un cont deschis la  UniCredit Bulbank din Sofia.

Vorbim despre 1,9 milioane de euro, după cum a scris cotidianul spaniol „As“. La mijlocul lunii august, atunci când s-a dus la banca respectivă, Petrov, ajuns acum la 38 de ani şi retras din activitate, a realizat că nu mai are niciun ban în cont!

După mai multe întâlniri cu directorul băncii, fostul jucător şi-a dat seama că o angajată a unităţii în care el avea cont i-a furat toţi banii. Angajata respectivă fusese chiar concediată de UniCredit Bulbank de câteva luni, însă continua să ţină legătura cu Petrov, oferindu-i acestuia informaţii false despre depozite şi alte tranzacţii!

„Din păcate, e adevărat. Nu pot cred că o astfel de hoţie se poate produce într-o ţară din Uniunea Europeană. Mi-am câştigat banii cinstit în străinătate şi i-am depozitat în ţara mea. Şi acum mi s-a întâmplat asta“, a declarat Petrov, care a depus o plângere la poliţie.

Fostul jucător a evoluat, de-a lungul carierei, la Botev Vratsa, ŢSKA Sofia, Servette, Wolfsburg, Atletico Madrid, Manchester City, Bolton şi Espanyol. El s-a retras din activitate în 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite