Bud: „Am vrut să mă las de fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La o zi după ce a adus trei puncte cruciale pentru CFR, marcând toate golurile clujenilor în victoria cu Alba Iulia, Cristi Bud a acceptat să dezvăluie pentru „Adevărul” câteva amănunte inedite din viaţa lui.

„Pe când eram la Liberty Salonta, în Liga a II-a, am fost la un pas să renunţ la fotbal. Primisem o ofertă de la Gaz Metan Mediaş dar cei de la Liberty nici nu voiau să audă despre plecarea mea. Atunci, le-am spus că mă las de fotbal şi mă duc să muncesc în Italia. Când au văzut că nu glumesc, mi-au dat drumul", şi-a amintit atacantul de 24 de ani.

Discuţia curge spre actualitate şi, inevitabil, spre partida de sâmbătă seară. „Contra Unirii Alba Iulia am reuşit primul hattrick din carieră în Liga I. Cei care ne acuză de blat sunt doar invidioşi. Declaraţiile lor nu ne interesează.

Ce blat e ăla în care adversarul te egalează de la 2-0? E absurd să zici că meciul nostru cu Alba Iulia a fost aranjat", a continuat Cristi. Întrebat despre planurile sale de viitor, vârful a răspuns:

„Îmi doresc să aducem la Cluj, Real Madrid sau Barcelona în Liga Campionilor. Personal, visez să ajung la naţională. Mă duc şi pe jos dacă mă convoacă Răzvan Lucescu!". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite