Bucureştenii plătesc bine: Au apărut salariile pe care le primesc Neagu şi colegele ei la CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CSM Bucureşti, un club finanţat din bani publici, oferă unele dintre cele mai mari salarii din handbalul feminin european.

CSM Bucureşti devine, treptat, un fel de FCSB la nivelul echipelor de handbal feminin! Clubul Primăriei risipeşte sume colosale, în condiţiile în care rezultatele sunt ca şi inexistente de un an şi jumătate!

În stagiunea precedentă, obiectivul era câştigarea Ligii Campionilor şi, bineînţeles, cucerirea titlului în România. Ce s-a întâmplat? Echipa a părăsit Liga Campionilor în sferturi, iar în campionat a „reuşit“ să iasă pe locul 2, după SCM Râmnicu Vâlcea!

În noul sezon, „tigroaicele“ au început cu dreptul, cucerind Supercupa României, însă apoi au mai bifat un eşec de proporţii, pierzând în prima etapă de campionat, la Zalău! A fost primul eşec al CSM-ului în faţa acestei formaţii din noiembrie 2013 încoace!

5 milioane de euro e bugetul echipei de handbal feminin pentru acest sezon.      

După acest şir de contraperformanţe pe bani grei, „Gazeta Sporturilor“ a publicat salariile jucătoarelor de la CSM. Sumele, cel puţin cele încasate, lunar, de vedetele echipei, în frunte cu Cristina Neagu, sunt ameţitoare, după cum se poate vedea mai jos:

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite