Bratu boom-boom!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Împrumutat de Dinamo la Litex Loveci, atacantul român a fost decisiv pentru calificarea echipei sale în turul III preliminar al Ligii Campionilor, marcând două goluri. Atacantul de 30 de ani nu va primi, deocamdată, niciun ban pentru performanţa reuşită în faţa unei echipe din Muntenegru.

Atacantul împrumutat de Dinamo la Litex Loveci face furori la echipa bulgară. Florin Bratu a marcat două goluri în victoria formaţiei sale, cu 4-0, în deplasare la Rudar Plyevlja (Muntenegru), şi s-a calificat în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Mai are de trecut de două echipe până la grupe.

„Simt că sunt aproape să-mi împlinesc visul. Totuşi, mai aproape de grupe am fost cu Dinamo, atunci, cu Lazio. Am condus cu 1-0 la pauză, golul îl dădusem eu, dar aşa a fost să fie... Poate îmi va fi bine acum, la Litex. Eu m-am integrat aici excelent, deşi sunt împrumutat până în iarnă, dar vreau să continui şi în 2011. Sper să-mi fac treaba cât mai bine. Bulgarii m-au felicitat, vom încasa şi bani dacă mergem măcar în grupele Ligii Europa, asta însemnând să nu trecem de formaţia cu care vom juca în turul IV, dacă vom ajunge acolo...", a spus Bratu.

Ex-dinamovistul a păstrat relaţia cu foştii coechipieri din „Ştefan cel Mare". „Am mai vorbit cu jucătorii, dar cu nea Ando, nu. Oricum, ştiu că el mă apreciază. Am auzit şi că Niculescu a plecat la Cluj, îi doresc sănătate", a mai declarat „Bratone", care a continuat:

„Litex se compară cu cei de la CFR, la organizare. Bulgarii mi-au întins o mână de ajutor şi le mulţumesc pentru asta. Am trecut prin momente dificile timp de un an şi jumătate, dar acum totul a trecut".

„Dublă" după doi ani

Performanţa de a marca două goluri într-un meci nu a mai fost reuşită de Florin Bratu din toamna lui 2008, înainte să se accidenteze grav. Ultimul meci al lui „Bratone" în care a reuşit să marcheze măcar o dată a fost cu Astra, în mai 2010, în Liga I, din penalty.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite