Braşov - Pandurii 3-5: un cuplu inedit, libanezo-brazilian, a făcut spectacol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric a contribuit decisiv la victoria Pandurilor
Eric a contribuit decisiv la victoria Pandurilor

Partida care a încheiat runda cu numărul 18 a oferit un fotbal de calitate, mult peste nivelul Ligii I, chiar dacă terenul a fost îngheţat.

La -2 grade Celsius, FC Braşov şi Pandurii i-au „încălzit“ pe spectatori cu un festival de goluri. În minutul 8, tabela arăta deja 2-0 pentru Pandurii, după ce Nicoară (5) şi libanezul Shamsin (8) i-au lovit pe gazde ca într-un blitzkrieg. „Stegarii“ au intrat cu ceva speranţe în vestiar, după ce Machado a redus din handicap (32).

După pauză însă, Eric a ieşit la rampă şi a tranşat definitiv meciul. Brazilianul a reuşit „dubla“ în minutele 49 şi 56, ridicând scorul la 4-1. Un meci care părea câştigat de gorjeni a redevenit un thriller, după ce Surdu (72) şi Buga (78-penalty) au înscris pentru 3-4. 

Elevii lui Ilie Stan s-au aruncat în atac, în căutarea golului egalării, dar un alt brazilian, Alex Dos Santos, a profitat de spaţiile lăsate liber şi a marcat pentru 3-5 (84).

Pandurii a ajuns pe locul 4 cu 34 de puncte, la un punct de Steaua, care are însă trei jocuri mai puţine. FC Braşov a rămas pe poziţia a 15-a, prima care retrogradează, la trei puncte de locul 14, ocupat de Săgeata Năvodari, formaţie care a învins luni seară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite