Boroi: “CSA Steaua este dispusă în continuare la dialog cu oficialii FCSB”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Boroi
George Boroi

Preşedintele CSA Steaua, George Boroi, a declarat că gruparea pe care o conduce este în continuare dispusă la dialog cu oficialii FCSB atât în privinţa închirierii terenurilor de antrenament din Ghencea către echipa de fotbal, cât şi a folosirii mărcii.

"Am evitat în general să vorbesc despre acest subiect. Am vorbit prin comunicate de presă. De aici apare şi dezavantajul nostru, acela de a vorbi instituţional, iar de partea cealaltă vorbeşte o societate privată. Eu sunt un om al sportului, dar în funcţia în care sunt reprezint o instituţie respectabilă. Notificarea pe care am făcut-o FCSB-ului spune foarte clar că ne exprimăm acordul de a încheia o nouă colaborare cu dumnealor pentru sezonul 2015-2016. În acelaşi timp, am atras atenţia că trebuie pusă în aplicare şi respectată hotărârea ICCJ la data la care a fost pronunţată. Din păcate, această remarcă a fost interpretată ca o condiţionare a poziţiei noastre, a acordului pe care l-am dat, dar, aşa cum am fost permanent deschişi, eu spun încă o dată că suntem dispuşi spre dialog", a spus Boroi. 

Întrebat dacă FCSB poate folosi numele Steaua în mediul online, Boroi a afirmat că brandul protejat în urma hotărârii ICCJ este "Steaua Bucureşti". "Eu am vorbit de mult timp, brandul este «Steaua Bucureşti», iar «steaua» este substantiv comun. Nu o să poată să interzică nici CSA Steaua şi nici alte entităţi folosirea cuvântului «steaua». Dar «Steaua Bucureşti» aparţie doar Clubului Sportiv al Armatei", a precizat Boroi, citat de Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite