Borcea îl acuză pe Balaj: ”Nu mai știe să arbitreze în campionat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Borcea
Cristi Borcea

Șeful dinamovist Cristi Borcea a pus din nou tunurile pe arbitri după egalul, 2-2, cu Craiova, de pe teren propriu. El a declarat că arbitrajul lui Cristi Balaj a fost unul "șmecheresc" și că echipa sa a pierdut de fiecare dată puncte în ultimele trei etape pe greșeli de arbitraj.

"El se vede in Liga Campionilor, nu mai știe să arbitreze în campionat. Am pierdut puncte în ultimele trei etape din cauza greșelilor de arbitraj. A fost ofsaid la golul Craiovei și plus că Găman nu a fost eliminat atunci cand i-a fracturat pometele lui Andrei Cristea. La bara lui Torje a fost henț! E penalty și roșu. Era ultimul apărător", a comentat Borcea evoluția de duminică seara a lui Balaj.

Oficialul dinamovist consideră că Balaj a defavorizat în mod repetat clubul din șoseaua Ștefan cel Mare. "Tot Balaj, la meciul nostru cu Oțelul, l-a eliminat pe Andrei Cristea pentru ceva aproape inexistent. El are impresia că nimeni nu-l poate atinge pentru că arbitreaza în Liga Campionilor. Să se ducă acolo și să nu mai fie delegat la meciurile noastre! Chiar nu vede nimeni că greșește meci de meci?", a mai spus Borcea la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite