Bonus înainte de debut!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf a instituit disciplina la Steaua
Laurenţiu Reghecampf a instituit disciplina la Steaua

Gigi Becali a anunţat că Reghecampf va fi antrenorul echipei până în 2015, deşi Steaua joacă abia azi primul meci sub conducerea noului tehnician.

Steaua lui Laurenţiu Reghecampf joacă astăzi prima partidă în turneul de pregătire din Austria, iar adversarii roş-albaştrilor vor fi georgienii de la Torpedo Kutaisi, locul trei în campionat. Deşi încă n-a văzut cum joacă echipa, Gigi Becali e extrem de entuziasmat de regimul impus de Reghe.

„Asta vreau la echipă, disciplină. Cine nu respectă programul echipei se va antrena pe Bulevardul Aviatorilor. Acasă, cu el, n-are ce căuta în cantonament", a tunat Becali, vizibil încântat de faptul că Florin Costea a fost pedepsit pentru că a întârziat zece minute la masă.

„Reghe este omul de care aveam nevoie.  Deja îi fac contract pe trei ani. Am încredere totală în el şi în metodele lui. O să fie încântat de asta. Dacă vrea să mi-l ia cineva, să achite clauza de reziliere", a mai spus Becali. Reghecampf semnase în urmă cu exact o lună un angajament pe un sezon, pe un salariu de 180.000 de euro.

Client mai vechi al lui Gigi Becali, noul antrenor al Rapidului, Ioan Ovidiu Sabău, a intrat din nou în gura latifundiarului. „Lupta pentru titlu o să fie între noi, CFR şi Vaslui. Dinamo n-are forţă, nu s-a întărit deloc, mai mult le-au plecat jucători. Iar la Rapid nu poţi să faci treabă cu Iehova. Iehova nu te ajută niciodată, din contră, îţi face rău. Iehova poate să-l ia şi pe Messi, tot în jos se duce. S-a văzut, că de aia a retrogradat. Iehova te duce numai la pierzanie, şi la fotbal, şi în viaţă", a tunat Becali. 

info
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite